Saturday, 8 October 2011

LMFAO - Sexy And I Know It Lyrics

camping

sebelum bermula nya periksa PMR aku ngan kwn2 aku buat lh camping kt stu padang lapang ni...aku sengaja buat camping tuk lpas kan stess ni aku cume buat 3hari 2mlam je x de lh lame sgt pon...hari pertama ktrang cume psang khemah sediakan brang yg perlu utk mlam nnti..pada mlam tu ktrang buat lh beberape pemainan sepeti solo night ngan kwn2 aku alhamdullilah x de pape berlaku kt ktrang semua..hri ke2 ktrang pergi berjojing di pagi hri utk sehat kn bdn ktrang semua..pgi tu ktrang buat perlwanan bola sje2 je mlang nye team aku klh tpt ke 2 tapi aku x kisah sgt psal tu semua...mlm yg kedua ktrang buat lh BBQ ktrang msk ayam,hot dog and otak2...ktrang sgt suke pade mase tu ktrang mkn puas2 sampai berut boncit...ktrang amt kenyang spai x bole nk bgun ktrang tido spai kul 11:00 pagi..ktrang dah terlewant utk berkemas plang tapi nsib baik sempat..ktrang plan lepas SPM sbb kwn aku srang nk SPM so biar dia periksa dlu..klu blh nk lgi best lgi